loading
ACTUALIZARE CORONAVIRUS
Birourile noastre sunt DESCHIS, iar floraria noastră locală din Augier este, de asemenea, DESCHISĂ PENTRU LIVRĂRI.
Vom actualiza această notificare dacă situația se schimbă.

Serviciu de livrare a plantelor în Augier

Bine ați venit la serviciul principal de livrare a plantelor de la Augier, unde natura întâlnește comoditatea. Crește-ți spațiul de locuit sau surprinde o persoană dragă cu cadoul unei plante - totul cu ușurința de a primi plante frumoase direct la ușa ta. Îmbrățișați frumusețea naturală și liniștea pe care o aduc plantele de interior și lăsați-ne să vă aducem bucuria grădinăritului.

Explorați selecția noastră diversă de plante luxuriante și vibrante pentru Augier, îngrijite cu atenție pentru a prospera în medii interioare. De la suculente elegante la ferigi cu frunze, la orhidee înflorite la palmieri maiestuosi, colecția noastră oferă ceva pentru fiecare gust și stil. Fiecare plantă este selectată manual pentru calitatea și frumusețea ei, asigurându-vă că nu primiți decât ce este mai bun.

Spune-ți adio centrelor de grădină aglomerate și excursiilor plictisitoare la grădiniță. Cu serviciul nostru convenabil de livrare a plantelor pentru Augier, puteți răsfoi catalogul nostru extins din confortul casei sau la birou, plasând comenzi cu doar câteva clicuri. Pur și simplu selectați plantele dorite, alegeți timpul de livrare preferat și lăsați-ne să ne ocupăm de restul.

Servicii excepționale, de fiecare dată: la Augier Livrarea fabricii, satisfacția clienților este prioritatea noastră principală. Din momentul în care plasezi comanda și până în momentul în care plantele ajung la ușa ta, ne străduim să oferim o experiență perfectă și plăcută. Cu termene de livrare prompte, ambalare sigură și dedicare pentru calitate, ne propunem să vă depășim așteptările cu fiecare achiziție.

 • Ghimbir, Anthurium, Heliconia

  Livrare mâine (Miercuri)
  STL100 DELUXE-dimensiune imagine
  la
  USD 64.00

  GBP 49.95 | EUR 58.58
 • 15 ghimbir amestecat, Anthurium și Heliconia

  Livrare mâine (Miercuri)
  BSK104 DELUXE-dimensiune imagine
  la
  USD 79.00

  GBP 61.66 | EUR 72.31
 • 18 anthuriums, plus orhidee, Daisy umplutură

  Livrare mâine (Miercuri)
  ARU107 DELUXE-dimensiune imagine
  la
  USD 144.00

  GBP112.39 | EUR 131.8